Sisustusmalli

Valitse sisustusmalli saunaasi.

Tarvitsetko apua?

Hei. Kuvagallerioista näet lisää kuvia eri sisustusmalleista. Kun olet päättänyt, klikkaa "valitse". Seuraavaksi valitaankin sitten puumateriaali.

Sulje Älä enää tarjoa apua


Ventura
Valitse

Ventura


Harvia Ventura -laudemalli – jotain aivan uutta saunaasi! Venturan laudeosat, selkänojat ja välisuojat on valmistettu muotoonpuristetuista, kerroksittain liimatuista puuviiluista. Venturan korkealuokkainen materiaali kestää hyvin kuumuutta ja kosteusvaihteluita.

Katso kuvagalleria

Scala
Valitse

Scala


Harvia Scala -laudemalli on erilainen ja konstailematon lauderatkaisu keskikokoiseen tai suureen saunaan. Siinä alalaude on laaja yhtenäinen taso ja ylälauteiden pitkittäinen laudoitus antaa saunaan erittäin modernin ilmeen. Scala-laudemalli on saatavana myös irrallisin istuinjakkaroin, jotka sijoitetaan halutulla tavalla laajalla yhtenäiselle alalauteelle.

Katso kuvagalleria

Solar
Valitse

Solar


Harvia Solar -laudemallin tunnusmerkkinä on kaunis säteittäinen kulmamoduuli. Solar- lauteilla sisustat saunasi tyylikkäästi unohtamatta käytännöllisyyttä, sillä laudeosat on irrotettavissa siivousta varten.

Katso kuvagalleria

Formula
Valitse

Formula


Harvia Formula on linjakas ja pelkistetyn tyylikäs saunasisustusmalli.

Katso kuvagalleria

Solide
Valitse

Solide


Solide -laudemallissa toistuu vaalean kuusipuun ja mustan värin sävykäs yhdistelmä. Laudevaihtoehtoina ovat sekä yhtenäinen laudepenkki että yhden istuttavat saunaistuimet, joita on helppo siirtää. Linjakkaan pelkistetty muotoilu istuu uusienkin kotien ilmeeseen.

Katso kuvagalleria